Juldagen och jag fick århundradets bästa julklapp igår

.

.

Godmorgon! Eller ja det beror såklart på när man steg upp. Själv låg jag väl till tiosnåret innan jag gick ned för att äta frukost. Rester från igår såklart och ännu har jag inte tröttnat på julmaten. Hoppas ni hade det fint igår, det hade vi. Heeela släkten samlad ute hos svärfar som vanligt och en hejdundrande julafton som sig bör (inställt förra året som bekant).

.

.

.

.

Idag är det juldagen och vi ska snart åka till stallet. Lillan vill såklart testa lite ny utrustning som låg i paketen, och som ni förstår så gör ju inte hästar skillnad på vardag och helg, de måste pysslas om och ridas oavsett dag 🙂 Igår var vi ute på förmiddagen och

.

.

.

.

I eftermiddag kommer mamma, syrran, hennes barn och svärmor hit för lite mysigt juldagshäng. Myskläder anbefalles och jag tänker mig ingen uppstyrd middag osv utan bara lite allmänt trevligt med samvaro, julmatsrester, fika och ohämmat med godis, hihi!

.

.

Så måste jag bara berätta om århundradets julklapp som jag fick av Tilda. Det här kan vara något av det bästa som hänt mig. En elektrisk fotvärmare!!! Alltså hur jäkla bra är inte det? Jag som ALLTID fryser om fossingarna. ALLTID går omkring i, och sover i, raggsockor, och ändå är jag kall nästan jämt… Jag kommer leva i den här fram till maj sanna mina ord! Elektrisk med 3 stegs inställning på värmen (jag kör full fräs hela tiden, haha), och så mjuk och gosig innerpåse som är tvättbar. Alltså hur bra?

.

.

.

.

Här ligger jag nu och bloggar med fossingarna där i och bara njuter. Men som sagt, stallet kallar och det är dags att hoppa i ridkläderna. Önskar er en riktigt härlig och god fortsättning på julen!

.

.

Kram Helena

.

.

Tips med reklamlänk!

Missa för sjutton inte Ellos superrea här med upp till 50% off på en massa snyggheter!

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: