En speciell tur och retur till Göteborg idag

.

.

Men jarå, självklart ställer man upp när Tilda och hennes kompisar vill starta upp julen 2021 med ett besök på Lisebergs julsatsning en regnig lördag i november.

.

.

Eller vänta hur blev nu detta…? Sjukt tidig uppstigning vid 04.30 och tåg mot Göteborg som avgår 06.11 och så en hel dag drivandes runt på stan innan tåget går hem 18.30. Jättetaggad på det? Nops, meeen… har man svårt för att säga nej till den där sötungen så har man. Dessutom är jag så van att fäkta fram och till baka över dagen till Göteborg så en gång extra spelar väl ingen roll.

.

.

Dessutom kom jag på att jag kan förena nytta med nöje och besöka en rad butiker för både inköp och inspiration till pågående inredningsprojekt. Och att sitta med en kopp kaffe i en bekväm fåtölj på ett trevligt hotell och jobba med datorn i knäet är inte helt fel det heller. Så, ja nu sitter jag här i värmen och jobbar och har det gött medan flickorna roar sig på ett minst sagt regnmarinerat Liseberg.

.

.

Skönt att de är så stora nu att de klarar sig själva, bara man lämnar dem vid entrén med ett åkband, en slant och en lång rad förmaningar 🙂

.

.

Kram Helena

Supersnygg stol finns här

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: