Tillbaka på hästryggen och lite lugnare med jobb

.

.

Wooops så hade det plötsligt gått 3 dagar utan bloggning. Vad har jag haft för mig då? Jo vi städade ju trädgården i helgen och gud vad skönt det var att få det gjort. Var så himla nöjd när jag vaknade upp till minusgrader och lite senare snö igår, för hur irriterande är det inte om man inte hunnit fixa trädgården innan det fryser på och blir vinter?

.

.

I övrigt har vi tagit det lugnt och mest myst inne med ljus och god mat på kvällarna. Såklart har vi varit i stallet också, och jag har faktiskt ridit en del själv. Vår ponny Sagolandets Genovia är en stor c-ponny (inte slutmätt så hon kan bli en liten d-ponny men det hoppas vi inte…) av rasen Welsh Cob. Det är en stadig ras som är tämligen viktbärande vilket gör att jag kan rida henne utan problem. Nu är det runt 20 år sedan jag senast var igång med ridningen så jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är otroligt ringrostig. Iia, som vi kallar henne, har ett mycket bra steg och riktigt stora gångarter vilket gör det hela lite lättare, läs – mer likt en stor häst. Men en ponny är alltid en ponny och lite annorlunda att rida mot stora hästar. Det går bättre och bättre och jag känner mig i alla fall mer och mer ”tillbaka i sadeln”. Det enda som är lite drygt med det är att jag börjat drömma om en egen stor häst…

.

.

I veckan tuffar det på med jobb som vanligt, även om jag känner att det växlat ned ett par hack den senaste tiden. Några av mina större jobb har gått in i slutfasen och är snart helt klara. I Mellanöstern är det fortfarande full fart och där ska vi snart börja lägga beställningar. Vi kommer att köpa merparten av allt här i Sverige och skeppa det i en container ner dit. Vi vill ju ha en skandinavisk touch på det hela, och även om det numer är mycket lättare att hitta den stilen där nu, mot hur det var 2015, så är det fortfarande en rejäl utmaning att hitta den där enkla avskalade designen som karakteriserar den skandinaviska stilen.

.

.

Ha en fin dag, nu ska jag iväg och styla en lägenhet som ska säljas. Jodå jag gör en hel del sådana jobb fortfarande även om det mest varit ”mina tjejer” som utfört uppdragen en tid. Det är det som är så himla kul med mitt jobb. Blandningen, högt och lågt, stort och smått. Bästa tycker jag!

.

.

Kram Helena

.

.

.

Annonslänkar

.

Finfina blusen som finns här skulle gärna få hänga med mig på julbord etc nu under november-december… Att den finns på med 25% rabatt för bara 299 kr (gäller på allt från Ellos kollektion) gör ju inte saken sämre om man säger så 🙂

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: