Finväder och höststädning i trädgården

Innehåller annonslänkar

.

.

Redan förra helgen bestämde vi att den här helgen skulle ägnas åt att höststäda trädgården. Bara att tacka och ta emot att vädret blev så fint. Helt otroligt så mycket löv vi krattat och ännu är det inte slut. Trodde att vi skulle hinna mycket längre idag men vi håller fortfarande bara på med löven. Vi får fortsätta imorgon och ta in växter och trädgårdsmöbler för vinterförvaring.

.

.

.

Världens bästa lövkorg från Korbo finns här

.

.

Förr var jag mycket mer intresserad av att hålla på och fixa ute. De senaste åren har det blivit allt mindre med det och jag vet inte om det beror på ett falnande intresse eller brist på tid. Ibland önskar jag att dygnet hade 48 timmar istället…

.

.

.

.

Mina gummistövlar, som jag typ lever i och använder varje dag i stallet och känner att jag inte skulle klara mig utan, haha, är världens bästa och riktigt höga. Jag har köpt mina på Zara, men tror inte att de finns kvar där. Hittade ett par mycket snarlika för bara 571 kr här och ett par andra för 629 kr här åt er. Tydligen är det trendigt igen att ha gummistövlar till leggings, klänning, shorts (!) osv, och då ska de vara just den här modellen med grov sula och höööga skaft, gärna militärgröna eller kaki som mina. Gillar verkligen att de är så höga och liksom mjuka i gummit. Har ett par sådana här Hunter uppe i huset i fjällen, men de är liksom mer hårda i gummit och inte lika bekväma.

.

.

Kikade bara in här en kortis för att säga hej, tycker att det är roligt att blogga igen så jag smet in en stund för att göra det mitt här bland allt lövkrattande 🙂

.

.

Ses senare!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: