Nyårsafton med Studio 54 vibbar och en stukad fot

nyårsfest-7

.

.

Happy New Year

.

.

Wow, vilket nyår det blev! Trots att vi kom hem från Lofsdalen först vid 16-tiden på eftermiddagen och gästerna skulle komma 18.30 så hann jag med allt jag hade planerat. Kände mig som Clark Kent som kastar sig in i en telefonkiosk, snurrar runt som en virvelvind och kommer ut några sekunder senare som Stålmannen. Från sjavig mamma i mysbyxor och stripigt hår till partypingla med tokpimpat Nyårshem (allt från Partykungen annonslänk) på bara någon timme.

.

.

nyårsfest

.

.

Jag körde verkligen ”all in” på glittertemat med målet att åstadkomma en Studio 54  feeling. Wohooo! Staying alive, staying alive, wohooo wohoo!!!

.’

.

nyårsfest-6 nyårsfest-5 nyårsfest-3 nyårsfest-2

.

.

Maten från Kajplats 9 var superb och konceptet utmärkt när man inte vill laga mat en hel kväll. Med nyårskassen är det bara några få moment av matlagning och så kan man umgås resten. Vi hade det så himla skoj med massor av skratt och dans och glada barn. God mat och gott att dricka!

.

.

Vid 12-slaget tog vi med oss bubbel och glas och begav oss ut till en utsiktsplats här uppe på berget, där man ser ut över hela stan. Det var många som tänkt samma sak så det var fullt av folk och feststämning där på klipporna.

.

.

nyårsfest-10 nyårsfest-8 nyårsfest-9 nyårsfest-11

.

.

Tillbaka hemma fortsatte festen till långt in på småtimmarna. Det var länge sen vi partajade till 5 på morgonen, haha! Men kul ändå att se att de gamla takterna sitter i 🙂

.

.

nyårsfest-15 nyårsfest-16 Skärmavbild 2020-01-01 kl. 20.51.50

.

.

Enda missödet under kvällen var ett snedsteg under dans i höga klackar som ledde till en rejäl stukning hos min väninna. Ajaj! Men det är kanske sånt man får räkna med när tanterna dansar loss till discomusik efter tre på natten.

.

.

Nu vill jag bara önska er en riktigt god fortsättning på det nya året och tacka för det förra! Jag är så glad att ni väljer att titta in här hos mig och hoppas förstås att ni vill fortsätta ett tag till.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vilken tur att det var med dig hon stukade foten då- kanske inte bara gamla dansteater som sitter i ryggmärgen utan oxå lite omvårdnad 😉 en påse ärtor från frysen och en stark drink så är det som inget hänt eller hur 😉 S byxor tycker jag skriker villhöver så var är de ifrån? Gott nytt!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: