Perfekt start på dagen – nyttigt och mättande

frukost

.

.

Ägg är bland det mest mättande frukostalternativet jag kan tänka mig. Ibland kokar jag bara ett ägg och äter det med smör och salt, ibland steker jag det som det är och ibland blir det som här ”scrambled eggs”, dvs äggröra. Tillbehören kan variera. Avokado och lax är en favorit, men skinka eller bara grönsaker funkar också. En bit Brie till är också gott.

.

.

Hur som haver ska jag åter igen bli bättre att tänka på vad jag äter till frukost. Bröd är verkligen inte bra för mig… Gäller bara att se till att man har ”rätt” saker hemma, så att man inte i brist på annat kastar i sig en massa mackor när man är hungrig.

.

.

2020, kommer jag att bli ännu mer noggrann med vad jag stoppar i mig. Bra mat och motion 3 ggr i veckan är mitt mål för hälsokontot det kommande året. Det blir bra det!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: