4 lärdomar jag tar med mig från 2019 in i 2020

gotland-9

.

.

Ungefär vid den här tiden på året brukar årskrönikor och tillbakablickar dyka upp i olika forum. Så även i bloggar. Jag själv har, i alla fall vad jag kan minnas, aldrig gjort någon sådan. Har inte tänkt göra det i år heller, men däremot så vill jag  dela med mig av några positiva saker jag själv tar med mig från förra året in i detta.

 

.

1 Jag har lärt mig att komma i tid. Till och med med lite marginal! Det sitter inte till 100% ännu, men inte långt ifrån (även den bästa kan misslyckas om man säger så). Det tog bara 47 år…

2 Jag behöver inte få dåligt samvete, eller känna mig misslyckad, om jag inte jobbar 24/7. Kunder och bloggläsare kommer ihåg mig ändå – även om jag inte varit tillgänglig dygnet runt.

3 Träning är äntligen en del av mitt liv på riktigt, och jag kommer aldrig att bli en soffpotatis igen. Jag tränar inte som en galning, men precis lagom för att hålla mig i form konditions- och styrkemässigt.

4 Framförhållning är inte så tokigt ändå. Trots att jag typ aldrig har ägnat mig åt det tidigare, utan tagit det mesta på uppstuds, så har jag under det här året faktiskt lärt mig att livet blir lugnare, migränen mindre och det mesta mycket roligare om man  p l a n e r a r  för saker i god tid.

.

.

Har ni några lärdomar att ta med er från 2019? Snälla berätta!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: