Ritar kök idag och därför ska du inte välja integrerad kyl och frys

.

.

Ny vecka nya möjligheter, uttjatat citat, jag vet, men det är ju så bra så det tål att sägas om och om igen! Efter en toppenhelg har vi nu första dagen på höstlovet framför oss. Jag ska försöka att inte jobba så mycket i veckan, och framförallt försöka att gå upp tidigt så att jag får så mycket som möjligt gjort innan Tilda vaknar. Vi kommer att hänga en hel del i stallet förstås och så blir det några kortare utflykter.

.

.

Den här morgonen kickade jag igång med att rita upp ett förslag till ett kök hos en kund. Önskemålet är ett modernt kök med värme. Det ska passa in i en lantlig miljö med ljusa brädgolv i ek och spröjsade fönster. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i den delen av huset där köket ligger är det öppet i nock och gissningsvis 5-6 m i takhöjd. En del av köket ska byggas in i väggen och kompletteras med en gigantisk köksö på runt 1,2 x 4 meter.

.

.

.

.

Jag tänker vitpigmenterad ek, och några diskreta vita grundare skåp (i smygen ovan diskbänken), grå kalkstensaktig bänkskiva med ca 20 cm stänkskydd samt köksö som är klädd i kalkstenen på sidorna. Vitvaror i aluminium, istället för integrerade eftersom jag tycker att det är mer långsiktigt hållbart. Så bökigt i framtiden när kyl och frys ger upp och man ska försöka hitta ett par i inbyggnadsutförande som passar luckorna… Gissar dock att kunden tänker sig inbyggda 🙂

.

.

Den flotta höstiga buketten på bordet kommer från Elina på Blom Liv nere på Köpmangatan. Är den inte magisk så säg?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: