Dekorerat trappan med klätterväxt

.

.

Vi har en stor fin trappa i vårt hus, en trappa som jag blev förälskad i första gången jag såg den. Trots att den såg ut som skrutt och var gömd under en stor grön heltäckningsmatta såg jag potentialen. Efter många många timmars skrapande, slipande, spacklande och målande av hantverkare blev trappan klar och precis lika fin som jag tänkte att den skulle bli.

.

.

När vi bodde på hotellet ”Ett hem”, som för övrigt var det mest fantastiska hotell jag någonsin bott på, blev jag sååå inspirerad av hur de hade dekorerat trappan där med en lång lång hängande klätter/rankväxt som hängde genom minst 3 våningsplan.

.

.

.

.

Så vill jag också ha. Dock hittar jag inte samma växt som de hade på hotellet och därför så har jag köpt en helt vanlig gullranka istället. Någon som vet vad växten på bilden heter?

.

.

.

.

Och för er som vill se hur trappan hemma hos oss såg ut innan renoveringen bjussar jag på den här bilden 🙂

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Klart att du hade förmågan att se er fina trappa i den hemska 🤔 Så fint med en ranka. Gullranka hade många på väggen på 70-talet så även vi 🌿

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: