En tur till Sthlm, en fin present och mys framför brasan

.

.

Hello Sunday!

.

.

Startade den här dagen med brasa i öppna spisen och frukost i soffan i vardagsrummet. Lillan sov hos sin syster i natt men kom hem vid 10.00. Sedan dess har vi hängt här och haft det mysigt och bland annat planerat för inredning i lägenheten i Palma (hittat DET bordet, galet snyggt) och Tilda har gjort en önskelista till jul (inte superlångt kvar, galet ju).

.

.

Igår var vi till Stockholm en tur tillsammans med flickorna. Tildas storasyster har gjort klart sin masterexamen i statsvetenskap och avslutat sin 5 år långa utbildning till statsvetare. I examensgåva från oss fick hon något mycket fint från Chanel som vi inhandlade tillsammans hela familjen. Såklart tog vi också en tur till Nordiska Galleriet och spanade in designmöbler. Jag har precis lagt en stor order till ytterligare en kund och behövde stämma av några färger som jag bara sett på nätet hitintills. Ni vet hur det är med det, det skiljer sig alltid lite åt på bild och i verkligheten.

.

.

Lunchen åt vi på en restaurang som hette Rice (tror jag). Kan verkligen rekommendera den för er som gillar asiatiskt. Superfräsch buffé med bordsservering av sushin. Supergott! Ligger snett mitt emot Nordiska Galleriet på Nybrogatan. Testa om du gillar asiatiskt! Vi var också in i den nyrenoverade Saluhallen. Oj så fint och så mycket gott. Dessvärre var vi så proppmätta att vi inte kom oss för med att köpa med några delikatesser hem. Ångrade oss såklart senare på kvällen…

.

.

Min kappa från Max Mara finns här och örhängen från Glitter här (annonslänkar)

.

.

Nu har Tilda och Magnus stuckit iväg på handbollsträning och jag ska ta mig lite lunch. När de kommer hem åker Tilda och jag till stallet. Ska bli skönt att komma ut i friska luften.

.

.

Kram Helena

.

.

Annonslänkar

.

.

Supersnygga ullkappor!

& other Stories här // Kappahl här // Stylein här

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: