Bad mama

.

..

.

Usch idag känner jag mig som en riktigt usel mamma. Inte ett uns av Halloween feeling i det här huset i år och jag vet att Tilda skulle tycka att det var så mysigt om jag fixade lite pynt och sådant. Har helt enkelt inte hunnit med det. Kanske kanske hinner jag det i helgen, men då är det väl redan över, eller?

.

.

.

.

Får helt enkelt bjucka er på bilder från 2019 när det såg ut såhär på vår trappa, och jag tyckte att jag var smartast i stan som använde borrmaskinen till att skära ut mönster i pumpan.

.

.

Är ni sugna på mer stämningsfulla Halloweenbilder kan ni kika här. En hel hög med roliga, läskiga och riktigt bra bilder (om jag får säga det själv) från Gröna Lund, också 2019, när jag tog med mig Tilda och hennes kompis och åkte på pressvisningen det året.

..

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Har heller inte hunnit med nå pynt! Men kanske ikväll? Bus eller godis är väl imorgon söndag tror jag, alltid svårt att veta! Kram och trevlig Halloween

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: