Det gör vi på höstlovet

.

.

Idag är verkligen en sådan där dag när man längtar till att vår lägenhet i Palma är klar och vi har flyttat in. Imorgon är sista dagen för Tilda i skolan innan höstlovet, och hade allt varit klart, hade vi suttit på första bästa plan ned till Spanien imorgon.

.

.

Well well, den som väntar på något gott… 🙂


.

.

.

.

Det här höstlovet blir vi i alla fall kvar hemma, inte mycket har hänt på bygget sedan vi var där, så ingen idé för oss att åka ned just nu. Bättre att ta det till vårvintern när mer är klart tänker jag. Ett tag funderade jag på om vi skulle ta en tur upp till huset i Lofsdalen några dagar för lite miljöombyte och för att titta till huset inför vintern, men Tilda vill vara hemma med ponnyn, och det har jag inga problem med. När det är lov och inga tider att passa är det så himla härligt att vara i stallet hela dagarna. Jo men visst, jag ska jobba en del också, men ledig tid tillsammans med Tilda i stallet tänker jag mig ändå. Fördelen med mitt jobb är ju att jag kan jobba när på dygnet som det passar mig bäst, och hänger vi i stallet på dagarna när det är ljust, kan jag jobba på mornarna och kvällarna när det är mörkt.

.

.

.

.

Vad gör ni på höstlovet?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: