Här finns doftljuset för er som är nyfikna på det

Innehåller annonslänk

.

.

Hej igen 🙂

.

.

Kom på att ni kanske ville ha en länk till ljuset jag köpte idag. För er som är i Västerås går det bra att gå in på Tullhuset och dofta er till er egen favorit. Finns fler sorter än det jag köpte och doft är ju något väldigt personligt. Är man på andra platser i Sverige och hellre klickar hem ljuset kan ni använda den här länken till Miinto. Där kan ni se nästan hela kollektionen som består av ljus i olika storlekar och priser, doftpinnar etc.

.

.

Mysigt att lyxa till det lite inför vintern tänker jag!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: