Höstrusk och härligt med välkomnande doft i entrén

.

.

Hej hej!

.

.

Idag är det höst på riktigt och jag känner mig verkligen kulen och sugen på att dra igång en brasa här i eftermiddag. Tror inte att vi har någon ved bara… Min dag började ute på landet där jag hjälper en familj med tips och råd och att inreda deras helt nybyggda stall. Fatta drömmen, att få bygga sitt helt egna stall från scratch, lyllos. Det var kallt och regnigt och ruggigt i största allmänhet, men jag kan bara föreställa mig hur vackert det kommer att vara där ute på gården när allt är klart och solen strålar över de flera hundra år gamla ekarna som majestätiskt ramar den vackra huvudbyggnaden. So lovely, och ja om jag bestämde själv i den här familjen skulle vi absolut bo på landet 🙂

.

.

Efter mötet på gården åkte jag vidare in till stan för ett lunchmöte med min kontakt Mary-Ellen på Nordiska Galleriet, eller Yllw som deras avdelning för företag heter. Vi har aldrig träffats i verkligheten men har haft mycket att göra med varandra ändå och pratat mycket i telefon så det var roligt att äntligen ses ordentligt. Hade det inte varit för Corona så hade det skett för länge sedan. Tänk så tokigt allt blivit i och med det.

.

.

.

.

Efter lunchen på Pråmen smet jag in på Tullhuset för att köpa några doftljus. Blev så glad när jag upptäckte att de hade ”Pigalledoften”. Yeeees, jag älskar den doften och bara tanken på att mitt hem ska få dofta som Hotell Pigalle gör mig glad. Har bott mycket på Pigalle när jag jobbat med huset på Brännö och slås alltid av hur välkomnade den där doften är när man stiger in innanför dörrarna i foajén.

.

.

Visade sig att doften gick hem hos Lillan också och det säger inte lite om den. Hon är extremt intresserad av allt som har med dofter (angenäma förstås) att göra och har alltid varit sedan hon var pytteliten. Tappade man bort henne för en sekund inne på ICA kunde man vara säker på att hon stod vid sköljmedlen och sniffade. Hon gav alltså tummen upp för den här doften och såg mycket nöjd ut när hon kom hem från skolan:-)

.

.

.

.

Nu väntar stallet och så lite mer jobb när jag kommer hem.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: