Jobbat med det här rummet idag

.

.

Holla!

.

.

Hoppas ni haft en fin dag. Det har jag haft. Jobbat större delen av dagen med det här rummet. Det är ett superstort rum, initialt över 80 kvm, men som ni ser så har jag delat av det med en platsbyggd bokhylla. Detta för att det ska gå att få till det överhuvudtaget. Bokhyllan, med glasrutor upptill, ritade jag i somras, och den blev klar nu i september när jag var där nere i Abu Dhabi. Så glad att jag hann se den på plats innan jag åkte hem.

.

.

Det stora rummet är nu alltså delat i två. På andra sidan gör vi ett yogarum, och detta ska bli ett ”Family fun room”. Ett rum med diverse spel, tv-häng, basketkorg, popcorn maskin, osv osv. Ett rum där både barn och vuxna kan hänga med sina vänner eller bara med familjen. Det ska bli lite härliga färger där inne tänker jag mig. Glatt ska det vara 🙂

.

.

Använder den här gamla favoritbilden (från Dusty Deco om jag minns rätt) för inspiration till färger etc.

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: