God morgon lördag

Betalt samarbete med Cellbes

.

.

En sååå skön dag väntar idag. Inget planerat och jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Städa och pyssla lite tänkte jag. Städning är avkopplande när jag har tid, vilket jag har idag. Det är bara den där lilla vita drömponnyn i stallet på Näs som behöver lite av min tid och omsorg idag, så Tilda och jag ska dit i eftermiddag. Mysigt!

.

.

Veckan har bjudit på ömsom vin ömsom vatten. Eller hur är det man brukar säga? Ett badrum där hantverkaren missat en riktigt viktig detalj och en styling/fotografering som fick göras om (på grund av miss från mig), men också ett första inredningsförslag på ett stort kontor i centrala Västerås som togs emot så väl av beställaren. Riktigt riktigt roligt!! Och vad gäller problem så är de till för att lösas, inte sant? Stylingen är fixad till belåtenhet från beställaren, och badrummet kommer att lösas det med 🙂 Hepp!

.

.

Har ni förresten sett VLT idag? Fint reportage om Sandra Murholt Muhonen. Världens gulligaste tjej. Så tacksam för att hon jobbar åt mig (skrev om det här). Hon är duktig och ambitiös och det är så himla bra att ha någon att bolla idéer med (och få dubbelt så mycket gjort). Jag brukar få frågan om jag har anställd personal, men det har jag inte. De som jobbat åt mig har alltid gjort det som underkonsulter med egna företag. Samma med Sandra, som jobbat åt mig av och till sedan 2017. Sandra har ett fantastiskt hem och en trädgård med växthus som är helt galet vacker, och vet ni… Hon bor granne med mig så vi kan njuta av hennes trädgård vi med, hehe, bara att kika ut så ser man allt det fina. Bästa utsikten!

.

.

Skärmdump från VLT. Ser ni villa Skogsbrynets tak där bakom?

.

.

Nej nu ska jag ta och laga lite lunch här. Ha en fin dag mina vänner!

.

.

Mysbyxor här, tunn långskjorta här och svart linne här

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: