Fixa till sig inför kvällen

Betalt samarbete med Cellbes

.

.

Jag vet inte hur ni gör men jag brukar alltid försöka kamma till mig en smula inför helgkvällarna även om vi är hemma. Ingen partystass precis, men lite smink och lite kam genom håret och inte mysbyxorna på typ. Vi tittar aldrig på TV på helgkvällarna utan sitter bara i vardagsrummet och myser och umgås över ett eller ett par glas vin efter middagen. Vi har alltid Kent på i bakgrunden och så tänder vi förstås massor av ljus och ibland, när det är ruggit ute, tänder vi brasan. Idag känns som en perfekt dag för en brasa. Kallt och ruggigt ute, burr!

.

.

.

.

Vill ni veta en kul sak? Vi har ÄNTLIGEN efter 7 år kommit till skott och köpt en soffa till vardagsrummet. Yey, är sååå lycklig!!! Den kommer sannolikt efter jul (minst 10-12 v lev tid), och jag längtar som en galning. Vi har haft så svårt för att bestämma oss. Få val i mitt liv har varit så genomtänkta som valet av denna soffa. Phu! Måtte det bli bra nu, hahaha! Det kommer det att bli och sannolikt kommer vi att få lov att möblera om hela vardagsrummet när den kommer för den är stooor! Hela 340 cm lång och rejält djup är den också.

.

.

Varm och go kofta i alpackaull, finns till kampanjpris här (adlink)

.

Önskar er en fin kväll!

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: