I’m back och det här har jag pysslat med den senaste tiden

Annons / reklam för Cellbes

Jumper här och svarta perfekta ”finbyxor” i slacksmodell här

.B

.Byx

Halloj vänner!

.

.

Nu har jag testat, och näe, jag vill inte lägga ned bloggen helt. Jag har ju bloggat sedan 2008, mer eller mindre varje dag. Eller från början var det mer glest, alla bloggade så då, men med åren upptäckte jag att besöksantalet ökade om man bloggade mer ofta, så då gjorde jag så i perioder. Nu har jag som ni kanske noterat inte bloggat alls på veckor. Skönt… men också tomt!

.

.

Vad är det då jag har pysslat med de senaste veckorna/månaderna då bloggen legat tyst och öde? Jo, jag har jobbat, jobbat och jobbat. Ungefär så. och när jag harr haft fritid, då har jag varit i stallet eller sovit, typ.

.

.

Men vad har jag jobbat med då? Jo, jag brukar säga att jag har flera ben att stå på och de där benen brukar variera lite över tid. Dock finns det 3 ben som stått stadigt sedan 2011 när jag startade företaget. Stylingen, Inredningen och Bloggen. Och det senaste halvåret har inredningsuppdragen tagit allt mer av min tid. Flera uppdrag har löpt parallellt och periodvis har jag lagt all tid på ett jätteprojekt som jag håller på med utomlands. Jag har faktiskt så mycket inredningsuppdrag nu att jag har skaffat mig en medhjälpare. Låt mig få presentera Sandra!

.

.

.

.

Sandra har jobbat åt mig i flera år (men med stylingarna åt mäklare) och nu när inredningsjobben har blivit så omfattande har Sandra fått börja jobba med dem tillsammans med mig. Hon har fått ett eget skrivbord i mitt kontor och här sitter vi och jobbar så snart vi inte är ute hos kunder. Det är så roligt att ha en arbetskamrat och hon är en stjärna. Tillsammans gör vi stordåd, hehe!

.

.

.

.

Så himla perfekt att ha ett eget kontor. Jag visste att jag skulle behålla lokalen trots att många varit på mig genom åren och tyckt att det varit en onödig utgift varje månad då den stått tom och oanvänd. Nu är jag eller vi båda här nästan varje dag! Och uppdragen fortsätter att rulla in. Stora uppdrag och små uppdrag, vi tar oss an båda delarna och det är så kul! Så otroligt tacksam för det förtroende jag får från mina kunder.

.

.

.

.

En bra sak med att ha ett kontor att gå till för att arbeta är att jag klär mig ordentligt varje dag. Annars har jag så himla lätt för att hasa runt i raggsockor och mysbyxor hela dagarna när jag jobbar hemifrån. Med detta kommer förstås också ett större behov av lite nya kläder då och då. Cellbe som jag har samarbetat med ganska länge nu tycker jag har en hel del finheter till mycket bra priser. Ofta har de rabatter uppe på de redan låga priserna.

.

.

.

.

Jag upptäckte att det jag saknade i min garderob var jumprar. Har en massa blusar och skjortor och tjockare tröjor, men nästan inga fina jumprar. Den här supersköna jumpern har nu blivit en riktig favorit och jag ångrar att jag inte beställde en i brunmelange här också. Den är så söt med den lilla puffärmen, och himla praktiskt med de smalare ärmsluten som gör att den inte känns så himla stor och fluffig. Tunn fin stickad kvalitet som värmer precis lagom med låg ståkrage. Har använt den jättemycket sedan jag fick hem den. De här svarta byxorna är perfekta till!

.

.

Well well, kul att vara tillbaka och hoppas att NI tycker att det är kul ATT jag kommer tillbaka!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

Ja men vad bra att du är tillbaka! Du har varit saknad! Nästan så jag tänkte våldgästa kontoret 😉 du har ju gott kaffe där skrev du på ig till en som bjöd in sig… ha ha då skulle du allt bli snopen va om jag knacka på 😉 nu får det inte gå så långt mellan inläggen. Byxorna från cellbes måste jag titta närmare på…

Gilla

Roligt att du tycker det och det kommer bilder från huset! Inte för att det hänt så. mycket, men vi har faktiskt äntligen efter 7 år beställt en soffa till vardagsrummet, yey!!! Så det blir roligt attt visa er, även om det är hemskt lång leveranstid… och jag som är så otålig”!!!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: