Nyheter från Ellos i September

I annonssamarbete med Ellos

Mönstrad kudde här // morgonrock här // handdukar här // duk här // lakan bäckebölja här // hamamhandduk här

.

.

Ja men så var det slutet av månaden och dags för mig att visa lite fina nyheter och annat från min samarbetspartner Ellos. Nyheterna droppar som vanligt in eftersom, och lika snabbt som de dyker upp kan de också ta slut, så lika bra att hänga på låset, eller hur?

.

.

Jag har själv handlat mycket från Ellos genom åren och det passar mig utmärkt. Bra kvalitet, supersnabb leverans (jag är otålig och tar ofta express 🙂 ), och alltid så prisvärt. Har allt ifrån överkast till kuddar, typ alla gardiner vi har och dukar och servetter etc.

.

.

I vanlig ordning har jag en rabattkod till er och hey, vet ni vad, många av varorna här är redan nedsatta. Vet att det bara är september ännu, men varför inte börja snegla på julklappar när priserna ändå är så bra. Morgonrrocken tex, alltså bästa julklappen och den finns i flera färger.

.

.

Ja, men så var det det där med rabattkoden som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig 1/9-30/9.  

Koden är: 425415

.

.

Här hittar du Ellos hela sortiment.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Saknar dig här… förstår att du har massor att göra och det är ju självklart helt okej men jag ville ändå titta in och ”säga hej”! Ha det så gott, kram, kram! /Maria

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: