Ensam-mys det var länge sen

.

.

Halloj, hur har ni det? Här har det varit full fart den senaste veckan och jösses vad tiden går fort. Helgen är så välkommen om jag säger så…

.

.

Helgen förresten, kommer att bli annorlunda för jag är helt ensam hemma. Magnus och Tilda är på handbollscup i Örebro och jag känner mig faktiskt helt ok och väldigt nöjd med att jag inte fick följa med (pga covid-19 regler i hallarna).

.

.

Idag ska jag städa och lyssna på dokumentärer och poddar. Längtar faktiskt efter det. Längtar efter ordning i skåp och lådor och väldoftande nystädat hem. Låter kanske konstigt att jag längtar efter det, men när jag är själv och har tid, är städning avkopplande för mig. Är det vardag och jag stressad med jobb upp över öronen, och har huset fullt med folk som ska prata med mig, och ha mat och mellis, och skjuts och allt sådant, då blir jag bara grinig och otrevlig. Den här dagen blir det något helt annat – ensam-mys! Det enda jag ska göra förutom det, är att sköta om lilla Shanaia, vår ponny, men det får bli fram mot kvällen.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej Helena!
Så bra du klär i din lite mörkare hårfärg, ditt hår ser så friskt och välmående ut!
Har du något bra tips till oss?
Tack för en fin blogg, hälsningar Susanne.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: