Två kök i helt olika stil

.

.

Halloj

.

.

Så var det redan torsdag och man kan ju lätt undra vart den här veckan tog vägen! De senaste veckorna har jag haft så himla mycket jobb, så tiden fullkomligt rusat iväg och jag har känt det som att jag legat steget efter hela tiden. Den är inte så himla bra den känslan. Jag får svårt för att sova, har en ständigt närvarande stress i kroppen och vaknar nästan varje morgon med någon slags obehaglig oro i kroppen. Har försökt att beta av ett efter ett här under veckan och nu äntligen börjar jag se ljuset. Jag har skickat iväg en hel del jobb, och så är jag klar med att scanna alla kvitton (så smidigt med Visma appen) och sammanställt fakturaunderlagen för augusti månad (som borde varit klara i måndags). De är nu levererade till redovisningsfirman som sköter min ekonomi, så skönt! Faktureringen, syret i företaget, som min Magnus brukar säga, superviktigt förstås, men ändå blir det alltid sist prioriterat av någon märklig anledning…

.

.

Well well, idag fick det helt enkelt bli en mellandag då inte mycket producerats men allt sådant där som hängt över mig en tid är i alla fall i box nu, Phu!! Två barnrum ska påbörjas, och en liten toalett samt ett pentry/kök till ett företags nya lokaler ska ritas upp till i morgon, så det blir nog en del jobb efter stallet och handbollsföräldramötet ikväll tänker jag…

.

.

Merparten av tankearbetet är redan gjort förstås, men så ska det ned på pränt också. Här nedan ser du förresten en del av ett kök, a la Leila Lindholm, som jag ritat till en kund. Allt kommer att specialtillverkas av finsnickare, och så är det 4 meter i takhöjd så stege rekommenderas 🙂 Köket på bilden ovan är vårt eget i huset som vi själva ritat och byggt i Lofsdalen, det är Italienskt och kommer från Binova. Alla vitvaror som kommer från Gaggenau är inbyggda för en så plain känsla som möjligt då det står i ett kombinerat kök/vardagsrum. Nästan mer möbel än kök faktiskt.

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Vi har en smeg micro som du ser ut att ha ritat längst upp? Fruktansvärt dålig! Vi har fått en bytt två gånger men alltid är det något fel, värmer dåligt, gnistrar (?), värmer ojämnt, ena gången otroligt varmt på 1 min, andra bara ljummet? Sämsta micron jag har stött på! Rekommenderas inte

Gilla

Hej Åsa, det stämmer kylen sticker ut mer än standardskåpen. I det här fallet så kommer allt att platsbyggas och inga standardmått behöver användas. Om du tittar på ritningen så ser du att det är ugnar och micro på höger sida om kylen. De kommer att placeras så mycket i linje med kylen som det går, utan att vara i vägen för den tjocka dörren som öppnas åt vänster. Detsamma gäller överskåpen, de kommer bli lite djupare än 60, bara för att kylen ska passa in bättre. Annars är de här kylskåpen snygga som fristående. Jag har kollat på 1000 bilder på Smeg kylar på Pintrest för inspiration, tipsar dig att göra detsamma! Mvh Helena

Gilla

Nu är det nog dags för en uppdatering, eller hur? Denna var daterad vad jag kan se till 3 september, lite tråkigt blir det!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: