Varmt om händerna när det blir kallt

Annons / reklam för Cellbes

.

.

Good morning

.

.

Idag var det relativt varmt på morgonen igen, hela 8 grader faktiskt. Annat var det i helgen när temperaturen låg runt nollan och strax under det. Jag hade med mig mina nya superfina skinnvantar och invigde dem i Lofsdalen. Tunn fin och extraordinärt mjuk getnappa måste jag säga. Vantar blir ju lätt klumpigt i förhållande till handskar, men dessa var faktiskt otroligt nätta och smidiga trots att de är fodrade med fuskpäls. Varma var de också förstås 😉 Kan varmt rekommendera dem!

.

.

Skinnvantarna från Canada Snow finns här.

.

.

I övrigt har Canada Snow några fina grejer som jag gärna vill visa er.

.

.

Ljus mockasko här, mössa här och svart skinnsko här

.

.

Önskar er en riktigt fin onsdag!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

ja det är svårt det där med när man behöver träffa eller hjälpa sina äldre. Jag har faktiskt införskaffat skydd som jag har på mig när jag är tvungen att åka till mamma och hjälpa henne inomhus , kändes så konstigt att vara avstängd från henne när jag vårdar andra hela dagarna med skydd. Funkar bra då vi naturligtvis iaf håller lite extra avstånd o mest är ute när vi ses. Ruskig smitta det här som kan ge ringar på vattnet jättesnabbt om man har otur och träffar ngn precis innan man blir sjuk….

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: