SUP-yoga och ett spännande äventyr coming up

Betalt samarbete med Åhlens

Skärmavbild 2020-06-30 kl. 08.35.29

.

.

Lofsdalen har gått från att vara en utpräglad vinterdestination med bra skidåkning (både på längden och tvären) och fina skoterleder, till att vara en destination med aktiviteter året om. De senaste åren har Lofsdalen fullkomligt exploderat under sommarhalvåret. Mountainbike och downhill-leder har skapats, vandringsleder snyggats till och gjorts tillgängliga för alla oavsett fysisk kapacitet. Det satsas på kajaker och båtar för uthyrning och förstås cyklar av alla möjliga olika varianter och modeller. Bryggor har byggts och ytterligare en strand är på väg att skapas.

.

.

Karins Sportbod, där vi alltid hyr de prylar vi behöver och köper skidstrumpor, vindjackor, mössor, vantar och annat som glömts hemma, har verkligen storsatsat på sommaren och blivit ett urmysigt ”centrum” för en massa sommaraktiviteter. Hela förra veckan var det en massa människor som hängde runt vid butiken och nere vid stranden där de byggt en ny brygga. Det var folk som solade, badade, paddlade kajak och SUP, åkte båt och tvättade cyklar. Några hade picknick och några satt i gräset och sippade på medhavt rosévin. Hur mysigt som helst.

.

Och så fanns det de som gjorde SUP-yoga…

.

.

Skärmavbild 2020-06-30 kl. 08.35.56

.

.

OMG vad roligt det var! Alltså jag är smidig ungefär som ett kylskåp och resultatet blev naturligtvis därefter. Men någonstans måste man ju ändå börja eller hur? Gulliga Hanna, som höll i yogan, fick oss att böja och bända och andas och slappna av och sträcka. Om vartannat. Tilda var också med, och hon till skillnad från sin mor är smidig som en katt. Allt det här här gjorde vi alltså uppflugna på varsin SUP- bräda (stand-up-paddleboard). Det gällde alltså, att samtidigt som man gjorde diverse övningar, hålla balansen för att inte plumsa i. Jag hade bikini på mig, och vattnet var typ 23 grader varmt så inte hade det spelat någon roll, men grejen var ju liksom att hålla sig PÅ brädan 🙂

.

.

Skärmavbild 2020-06-30 kl. 08.36.49

Jag bjuder på den… 🙂
(observera korrekt utförd övning till vänster i bild)

.

.

För övrigt kan jag säga att bikini inte på något som helst sätt var den ultimata uniformen för dessa övningar. Jag hade 100 ggr hellre haft en snygg baddräkt på mig. Alla dagar i veckan, jag lovar… ”Benspretande” och diverse ”hundpositioner” är tämligen avslöjande. Och ni vet den där ”kattmagepåsen” som helt obarmhärtigt ger sig till känna när man ställer sig på alla fyra, den var inte att leka med där ute på brädan, haha!! En snygg baddräkt hade helt klart varit förlåtande. Här är några superfina baddräkter som hade gjort jobbet, om man säger så…

.

.

Skärmavbild 2020-06-30 kl. 09.30.11

 

 

Svart Tôtem här // beige Tôtem här // svart draperad här // urfin med ett axelband här (kolla priset!!) // halterneck, som är så smickrande för figuren, här 

.

.

Skärmavbild 2020-06-30 kl. 08.37.15

 

Imorgon är det dags för ”Träna med Hanna” och SUP-yoga igen. Tyckte jag hörde att Julia, min styvdotter som kom upp hit i söndags, var sugen på cirkelträning också. Verkar skoj! Men först ska vi ut på äventyr…

.

. Magnus och jag ska nämligen iväg alldeles själva en natt. Och nej det är inte något fancy pancy spa eller hotell vi ska till, bättre upp, det är en snyggt inredd liten stuga utan el och vatten mitt i urskogen. Bears Den heter den och där mina damer och herrar, gäller det att låsa dörren och vara knäpp tysta, för utanför stugknuten finns en åtel och där matas de vilda BJÖRNARNA!!! Jag är sååååå taggad!!!

.

.

Utförlig redogörelse för natten (med vissa undantag då förstås, hehe) kommer, var så säker!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hahaha… jag dör vad du är rolig! Snygg pose. Men huvudsaken är ju att man är med. Ser helt underbart ut. kram från oss och Shania

Gilla

Tack för att du bjöd på den bilden, precis så ser jag också ut, jag tror jag gör som instruktören , men det visar sig inte riktigt stämma 😅 Men övning ger färdighet , jag tänker att jag är inte bra på det här……ännu!
Ser fram emot björnrapporten , jag har bara sett björn i USA, trots att jag bott i Jämtland i 27 år…

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: