Det kom en fråga om jag ville testa julbord

I annonssamarbete med Julbordsmäklarna

julbord-2

.

.

Ja men vem, kan tacka nej till att recensera julbord liksom?? Älskar ju julbord och även om det inte känns aktuellt just nu, mellan simturerna och grillkvällarna, så kan jag ändå känna hur det vattnas i munnen när jag tänker på olika sillinläggningar, Janssons frestelse, gravad lax och allt annat smarrigt som ingår i det bästa julbordet. 

.

Det var Julbordsmäklarna som hörde av sig till mig och undrade om jag i samarbete med dem hade lust att recensera julbord i Västerås fram i december när det är dags för det.

.

Julbordsmäklarna finns i Västerås och de är helt enkelt en bokningsplattform där alla julbord i Västerås finns samlade på ett och samma ställe (fullständig täckning innan augusti månads slut).

.

Supersmidigt att boka via sidan där man får en bra översikt av Västerås hela utbud, och man behöver inte vara orolig för att några extra bokningkostnader tillkommer eller så, för det gör det inte.

.

Så, kära vänner, även om det som sagt inte är aktuellt just i detta nu, så står det inte på förrän hösten är här och julbord ska bokas (innan de blir fullbokat), lägg Julbordsmäklarna på minnet! Själv ser jag fram mot december när jag får göra de där recensionerna 😉

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: