Nattuggla eller morgonpiggelin?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens och Hangmatta

morgon i köket-2

Snyggaste kolsyremaskinen finns här (skrev mer om den här)

.

Godmorgon

.

.

Minns ni den här varianten? Toapapper som kaffefilter när filtren är slut 🙂 Det var länge sedan jag körde den, men den funkar fortfarande utmärkt. Annars kan det vara bland det mest irriterande som finns, att vakna på morgonen och inte få kaffe. Blir liksom inte människa på ett bra tag då.

.

.

Speciellt inte som idag när jag vaknade kvart i fem i morse och inte kunde somna om. Bara att gå upp och ta den där koppen kaffe. Det brukar kunna bli såhär när jag har mycket jobb nu förtiden. Svårt att sova på morgnarna och suuuper trött på kvällarna. Precis tvärt emot hur jag var när jag var yngre. Då var jag en nattuggla som jobbade bäst nattetid och var supertrött på morgnarna. Jag minns att jag var så avundsjuk på alla morgonpigga människor… Skulle jag jobba natt nuförtiden vet jag inte hur det skulle gå. Inte alls, gissningsvis. Nej, nu funkar jag bäst på morgonen, innan alla har vaknat. Speciellt under sommarlovet när Tilda är hemma. Då är det alldeles strålande att vakna vid 5 och jobba 4-5 timmar innan hon vaknar. En underbar känsla att starta dagen och känna att man ligger i fas med jobb. Nu är det ju söndag idag, men som egenföretagare gör jag inte jättestor skillnad på vardag och helg (jo ibland gör jag det förstås, men är inte superstrikt). Jag jobbar liksom lite när jag vill och trivs jättebra med det. Hur gör ni?

.

.

morgon i köket

Linne och mjukisbyxor här

.

.

Idag står stallet på schemat förstås, men inte så mycket mer tror jag. Kanske slänger jag mig i en solstol någon timme, och så ska jag ut och springa. Satte ett personbästa igår faktiskt. 4 km på 6 min och 5 sek i genomsnitt per kilometer. Jag gav mig efter 4 km eftersom jag förstod att den sista kilometern (upp till 5) skulle sabba genomsnittstiden. Knasigt va? Haha! Idag ska jag jogga lite lugnare och kanske lite längre. Milen jag skulle springa för två veckor sedan blev inte av. Jag var allt för stressad med jobb upp över öronen och kände mig inte alls redo. Kanske blir det nu i juni istället, känner mig mycket lugnare och bättre förberedd nu.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: