Mitt kanske bästa tips någonsin

Betalt samarbete med Åhlens

1

På La Perla i Palma serverar de sitt eget kolsyrade vatten i de här fina glasflaskorna

.

.

Jag älskar vin, och vatten… tack och lov dricker jag mer vatten än vin, hehe! Bubbelvatten är min oskyldiga och ofarliga last (chips var det förr, men det har jag slutat med sedan ett halvår tillbaka tack och lov) och jag konsumerar kolsyrepatroner som andra konsumerar… ja, jag vet inte vad, och nu kommer sommaren och då kommer jag om möjligt dricka ännu mer bubbelvatten!

.

.

Tyvärr, måste jag säga, är ingen av mina kolsyremaskiner de snyggaste i kommunen. De är gamla och plastiga och undangömda under diskbänken både i Lofsdalen och hemma. Ett jäkla mäck när de ska fram i tid och otid, och inte allt för sällan blir de missprydande maskinerna kvar framme till min stora förtret.

.

.

Igår var jag hemma hos en kund, och se vad stod det där? Jo den snyggaste kolsyremaskinen ever. Men yes!!! Come to mama, liksom.

.

.

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 23.10.13

.

.

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 22.50.54

.

.

Himmlans snygging som finns i de här olika färgerna (plus vit). Jag gillar bäst den rostfria för den skulle passa bäst hemma hos oss och i Lofsdalen.

.

.

Åhlens har alla olika varianter här. Vilken skulle du välja?

.

.

Handen på hjärtat. Visst skulle det vara trevligt med en sån här snygging på diskbänken istället för den där fulingen som jag har som ser ut som en rymdhjälm? Ni vet vilken jag menar va? Nä, ni kanske inte vet det, för den har aldrig fått vara med på bild. Den har jag gömt för länge sedan 🙂

.

.

1

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Å så fin! Jag har också en ful Star trek-inspirerad Soda Stream står hemma…..avskyr den. Den här var ju riktigt snygg, men också asdyr. Får leta vidare, men tack för tipset! 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: