Hipp hipp hurra, det är min födelsedag idag

gräsbanan_-2

.

.

Hello härliga måndag!

.

.

Solen strålar precis som den gör den 25 maj, varje år 🙂 Hur vet jag det då? Jo därför att det är min födelsedag!

.

.

Tänk vilken ynnest att få bli hela 48 år. Jag är tacksam för varje dag och skulle inte kunna ha det bättre. Livet har varit snällt mot mig och jag har egentligen aldrig haft några större motgångar (peppar peppar). Jag har haft möjlighet att få jobba med och utbilda mig inom det som intresserar mig, resa till de länder jag velat se, haft världens bästa syster och föräldrar som satt mig på en piedestal och stöttat mig i allt jag företagit mig (hur tokiga mina val än har varit ibland). Jag har omgivit mig med snälla och roliga vänner och arbetskamrater, och så har jag ju förstås sist men inte minst lyckats få världens världens bästa underbaraste lilla unge och egna familj. Vad mer kan man begära liksom?

.

.

gräsbanan_-3

.

.

Tror till och med att jag faktiskt peakar i välmående just nu, som 48 åring, eftersom jag dessutom är i himla bra fysisk kondition den här våren. I hela 1 år och 3 månader, i sträck, har jag nu kontinuerligt tränat kondition och styrka varje vecka. Minst 3 dagar i veckan sedan nyår. Löpning och styrketräning om vartannat, men mest löpning sedan coronapandemin sabbade möjligheterna att hänga på gymmet. På lördag mina vänner, då är det dags för eldprovet. Mitt första delmål som jag satte upp i vintras…

.

.

Då ska jag springa 1 mil för första gången i mitt liv! Ni vet det är aldrig försent att börja träna, och att ”springa milen” har varit något som jag typ aldrig någonsin tidigare trodde att jag skulle klara av, men nu är jag där! Håll tummarna att jag tar mig hela vägen från a till b utan att behöva gå några steg.

.

.

gräsbanan_-4 gräsbanan_-6 gräsbanan_

.

.

Nu önskar jag er en riktigt fin dag, och såklart har jag strösslat det här inlägget med mina ”happy pills” Lillan och Shanaia. Får gåshud när jag ser dem tillsammans. Drömungen på drömhästen liksom ♥

..

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Grattis (i efterskott!) och åh – kan du inte berätta lite mer om hur det är att ha en ponny?! Hur funkar det, hur mycket tid krävs, kostnader (om du vill gå in på det)? Både jag och min dotter rider och vi är så sugna på en egen men vet väldigt lite om hur det faktiskt fungerar i vardagen!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: