Jag visste att jag skulle komma att behöva den här

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

regnkappa-2

.

.

Lördag och ute öser regnet ned. Magnus och jag har en överenskommelse sedan nyår att vi ska träna minst 3 ggr i veckan. Han tränar gärna fler dagar medan jag nästan alltid håller mig till de överenskomna tre. Vi tränar oftast tillsammans, vilket jag verkligen älskar. Det blir mycket roligare så. Den här veckan har jag jobbat så mycket, och så har vi ju Tildas ponny, så jag har helt enkelt inte hunnit med träningen förrän första passet för veckan i fredags. Det innebar alltså att jag var så illa tvungen att ge mig ut för att träna idag i regnet för att hinna med alla 3 pass innan söndag…

.

.

Magnus föreslog intervallträning nere vid Löga strand och jag hakade på. Skulle egentligen kört Bootcamp tillsammans med mina styvdöttrar på förmiddagen, men ingen av oss var särskilt sugna på att halka runt i lera i regn så vi ställde in det.

.

.

Att ha rätt kläder är typ a och o för framgångsrik och framförallt behaglig träning. Idag var det dock rätt kläder för väder som gällde…

.

.

regnkappa-8

.

.

Det blåste alldeles våldsamt, gick höga skummande vågor på sjön och så regnade det i sidled som grädde på moset, haha! Tack och lov hade jag på mig min nya supersmidiga regnkappa från Cellbes. Alltså vilket kap. Visste att jag behövde just en sån! Den står emot vatten till 100%, men glöm otympliga galonjackor a la 70-talet, för denna är mjuk, följsam och smidig, och funkar faktiskt att träna i i nödfall (som idag när regnet öste ned).

.

.

regnkappa regnkappa-5

.

.

Jackan är från Tretorn, ett svenskt märke till rimligt pris. Du hittar den här, och den finns i flera färger. Min är nog egentligen mer beige än vad som framgår i bilden, men det grå vädret måste ha gjort sitt till för den grå looken.

.

.

regnkappa-4

.

.

Jag hade ett par vanliga svarta tunna träningstights på mig, men önskade att jag haft de här värmande tightsen med flossad insida istället. Det hade behövts i kylan vill jag lova…

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: