Så går det för mitt företag

maj2020-7

.

.

Godmorgon

.

.

Den här veckan känner jag mig helt dagvill, vi hade ju ”söndag” igår och ”fredag” i förrgår liksom, vad blir det av idag då kan man tänka, fredag igen, haha! Härligt! Men innan den där fredagsfeelingen får lov att kicka in, har jag massor av jobb som måste bli gjort. Jag ska egentligen inte jinxa men jag måste bara berätta att jag är så glad över den här våren, Corona och elände till till trots, för mitt företag har gått som tåget. April månad var den bästa april på 5 år, och maj ser ut att bli lika bra ut den också.

.

.

Våren 2019 var riktigt seg, jag var sjuk januari och februari och orkade knappt jobba något alls, gjorde bara det allra nödvändigaste som jag inte kunde tacka nej till. Efter det var det som att det aldrig tog fart innan jag tog nästan 2 månaders semester från mitten av juni till mitten av augusti. Trots att jag egentligen jobbade väldigt lite under hela 2019, gjorde jag ändå en liten vinst, så jag är supernöjd för det. Skönt också att känna att jag faktiskt kan gå lite på halvfart och ändå få det att snurra om jag vill eller behöver.

.

.

Men som sagt, 2020 har gått riktigt bra hitintills och jag känner mig mycket mycket mer motiverad att jobba i år än vad jag gjorde förra året. Jag har massor av planer och det känns superkul igen. Och vet ni vad… Studio 4 kommer att återuppstå men med en annan verksamhet!!! Så jädrans kul och jag lovar att berätta snart…

.

.

Ja, det var lite uppdatering på läget här hos mig, nu måste jag rusa!

.

.

maj2020-6

.

.

Kram

Helena.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Grattis! Kul o följa små företagare som dig o dom vågar ta steget till eget.
Såg att din omsättning var rejält högre 2017.Har du ändrat inriktning o hur tänker du när du lägger en strategi för några år framåt? Vore intressant o höra.
Lycka till.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: