Inspiration till balkonger och uteplatser

I annonssamarbete med Ellos

Så var det snart sommar igen och utemöbler och balkongmöbler plockas fram. Vet inte hur det är med er men jag själv blir varje år sugen på lite nytt när uteplatsen ställs iordning. Fräscha kuddar till bambumöbelgruppen, och i år bara måste jag köpa sköna sittkuddar/dynor till matmöblerna. De där stolarna är inte sköna…

.

.

Ellos har som vanligt massor av nyheter att välja på till himla bra priser, och med koden 415445 blir det hela 33% rabatt på den dyraste varan i ett köp. Rabattkoden ger även 5% extra rabatt på nedsatta priser. Riktigt bra priser med andra ord, och bra läge att få mycket för slantarna!

.

.

Här kommer ett moodboard till en balkong eller en uteplats i min smak. Snyggt och praktiskt (förutom ljusstakarna då, som bara funkar på den inglasade balkongen eller uteplatsen).

.

.

Skärmavbild 2020-05-20 kl. 18.27.23

.

.

Riktigt mörkgrå dynor till matgruppen här tänker jag, hade gärna tagit den vita här, men avstår av praktiska skäl // en hel hög med zebrapläden här skulle sitta fint // krukor kan man aldrig få för många av, den här passar överallt och är superfin tycker jag // alltid varit svag för mattsvarta ljusstakar av den här typen // vattenavvisande kudde , utmärkt! finns här // små ljuslyktor till värmeljusen här

.

.

Glöm inte att koden 415445 ger 33% rabatt på den dyraste varan i ett köp. Rabattkoden ger även 5% extra rabatt på nedsatta priser!

.

.

Här hittar du Ellos hela sortiment!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: