Flare, hoodie och Göteborg tur och retur

Betalt samarbete med Åhlens

göteborg-14

Yrvaken supertidigt på hotellet i Göteborg

.

.

I tisdags var det dags igen, 24 timmar – tur och retur Göteborg. Åkte sent på kvällen och så upp tidigt på morgonen och iväg. Tokintensivt och lite synd att man inte åtminstone har möjlighet att börja arbetsdagen med en härlig hotellfrulle när man ändå bor på hotell menar jag. Smarrig buffé är utbytt mot papperspåse med drickyogurt, äpple, inplastad smörgås, kexchoklad och ett ägg (pga corona). Inte fy skam det heller förstås, men en härlig hotellfrulle kan man ändå längta efter ibland, inte sant?

.

.

göteborg-21

Fräsch pippigul hoodie från Levis finns här.

.

.

Härligt ändå att solen tittade fram och västkusten visade en glimt av vad den faktiskt kan erbjuda. Annars har det mest varit regn, blåst och ruskigt väder där hela vintern, så det var riktigt underbart att ta en kort paus i solen ute på klipporna utan att riskera att blåsa bort.

.

.

göteborg-20 göteborg-15

.

.

Jeans och hoodie, sköna plagg att resa och jobba i. Tokälskar den här pippigula helsköna hoodien från Levis som finns här.

.

.

Jeansen med utsvängda benslut kallas flare (för den som inte kände till det) och det är min absoluta favoritmodell på jeans. Har använt det ända sedan slutet av 90-talet. Tror att de blivit på modet igen, tycker att jag ser det lite här och var igen. Dessa kommer från Diesel, som finns här, men jag kan tipsa om ett par svarta från Dr Denim här  och ett par ljusa, också från Dr Denim, här till det facila priset av endast 500 kr.

.

.

göteborg-22

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: