Pergoladrömmar när semesterresan blev inställd

I betalt samarbete med Nordiska Rum

mallorca-6

Mallorca nights

.

.

Jag gissar att det inte bara är vi som blev snopet snuvade på vår sommarsemesterresa utomlands den här semestern. Alltså jag hade mer eller mindre redan flyttat in i det där huset på Mallorca som vi hade hyrt, men nu blir det inget av med det och vi blir kvar hemma nästan hela sommaren. Vi måste upp till Lofsdalen för att se till vårt hus, har inte varit där sedan sportlovet i februari. 3 månader sedan, så länge har vi nog aldrig låtit det stå tomt…

.

.

Nåväl, med inställd utlandssemester så blev behovet av att göra det fint och mysigt hemma i trädgården plötsligt mer akut. Jag drömmer sedan flera år tillbaka om att göra en mysig lounge nere vid pergolan. En skön soffa med bord och fåtöljer och så en matplats med utekök etc. Fy fasiken vad trevligt det skulle vara. Antagligen skulle man få plats med två solsängar också. Det vore drömmen eftersom jag beställt en pangsommar, a la 2018, i år 🙂

.

.

Nordiska Rum som du hittar här har allt jag skulle behöva till min drömpergola. Bra priser har de också så kanske kan drömmen bli till verklighet…

.

.

Skärmavbild 2020-05-29 kl. 09.17.07

.

.

Pergolan så som den är idag är mest en sorgligt historia som vi gärna gömmer undan lite. Två gamla n (ja ni hör ju) och så en liten obekväm soffa som jag har till stylingar. Ovanför finns två stora träd, ett med körsbär och ett med äpplen, och som de skräpar! Måste sopa där heeela tiden för att hålla snyggt, så helst skulle jag vilja ha ett snyggt tak där nere. Det är inte så fasligt dyrt så det skulle kunna vara ett bra alternativ till ett permanent tak.

1

Såhär ser pergolan ut idag. Tänk er bara så mysigt man skulle kunna få till det om man ansträngde sig lite…

.

.

1

.

.

Vi har två uteplatser. Dels pergolan på baksidan (eller framsidan, det beror på hur man väljer att se på det) och så har vi uteplatsen på den andra sidan av huset. Där har vi en liten sittgrupp och matbord.

.

.

Jag brukar få frågor om bambumöblerna. Våra är gamla, köpte dem redan till förra huset som vi flyttade från för 7 år sedan, men liknande finns hos Nordiska Rum.

.

.

1

.

.

Nordiska rum och soffgruppen här ovan hittar du här och våra möbler ser ut såhär ↓ efter att ha stått ute i många år.

.

.

2

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Fast det är ju just en pergola du inte har… det skulle däremot vara superfint med en där tror jag!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: