Ellos i juni

I annonssamarbete med Ellos

Skärmavbild 2020-06-04 kl. 08.04.29

Dyna här // liten dyna här // kudde här // kudde ljus här // organisk vas här // glasvas här 

.

.

Juni, sommar och semester, och sååå många som kommer att hänga hemmavid i år. Hemmet är viktigt för oss och det är ju inte direkt någon överkursgissning att det kanske till och med kommer att vara viktigare än någonsin just den här sommaren… Vi korsar våra fingrar och hoppas på en värmande sol och många härliga dagar på uteplatser och altaner.

.

Ellos har som alltid många fina nyheter och mycket att välja på, så passa på att förnya din uteplats. Använd rabattkoden 415447 som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig 1/6-30/6

Koden är: 415447

.

Här kommer du till Ellos hela sortiment!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: