Därför har jag inte bloggat på en vecka

syrener-3

.

.

Det var värre än jag trodde, det var inte bloggtorka, det var bloggkoma… Såhär ligger det till. För att blogga behövs det tid, det förstår säkert alla numer, tid som jag inte haft de senaste veckorna. I tilläg till det så krävs det något vettigt att blogga om, tex hemmet, fix och trix, snygga kläder, god mat, en piffig trädgård eller annat trevligt att inspirera med (tack för alla tips tidigare).

.

.

Även om tiden ibland tryter brukar jag ändå kunna blogga på nästan som vanligt fast med lite kortare inlägg. Men… det finns något som är helt förgörande för mig som bloggerska – kombinationen för mycket jobb och ”jag hinner inte med ett endaste dugg här hemma”. Ni vet när man inte städat sedan påsk, ogräset löper amok, garderoben är kaos, benen är orakade, uteplatsen är ofixad, köksgolvet behöver målas, i vaserna står vissna blommor, sopsorteringen svämmar över osv osv… Ni vet den känslan… (eller är det bara jag som har det så ibland?)? Med den känslan i kroppen  g å r – d e t – b a r a – i n t e – a t t – b l o g g a . . . Jodå, Magnus gör en massa här hemma, lagar typ all mat, handlar, tvättar, klipper gräs osv. men jag kan inte lägga över allt på honom, vissa saker är liksom ”mitt” ansvarsområde. Och näe, jag har inte alls varit i fas med allt det den här våren. Inte alls! Jag har haft sååå mycket jobb! Vilket förstås är jättekul, men alltså förgörande för bloggen som lätt nedprioriteras när kunderna måste gå först.

.

.

syrener-2

.

.

Nu börjar det dock att ordna upp sig 🙂 Jag ser ljuset och allt känns mycket lugnare och bättre. Jag har också världens bästa stylist till min hjälp, vilket jag är oerhört tacksam för (kika in på @imittfokus hon har en magisk trädgård) och Bloggsuget börjar komma tillbaka, yey!

.

.

Phu, det var det, nu är jag igång, ses snart igen ♥

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: