Tips på en enkel picknick

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

Skärmavbild 2020-06-11 kl. 08.30.57

.

.

Godmorgon

.

.

Första dagen på årets sommarlov för Tilda. Nu känns det verkligen som sommar på riktigt, även om hon sov hos kompisar i natt och Magnus och jag vaknade här hemma helt själva. Nyss ringde hon och undrade om hon fick köpa ny bikini på stan innan de åker iväg och badar på eftermiddagen. Men åhhh, ni hör ju vad somrigt! Såklart får hon det. Förrförra årets bikinin är microliten, haha!

.

.

Själv blir det jobbrace för mig innan vi ska iväg till stallet mot kvällen. Men först en liten titt på tisdagens utflykt. Jag är inget stort fan av att köpa presenter till folk som har typ allt redan, upplevelser tycker jag är mycket roligare (hoppas mottagarna tycker detsamma, fniss). Till morsdag i år fick mamma i alla fall en picknick av mig och den gick av stapeln i tisdags. Normalt sett hade jag bjudit ut mamma på restaurang, men av förklarliga skäl funkar ju inte det just nu, så det fick bli en picknick, med jääättestor socialdistanseringsfilt istället. Och eftersom det var mitt i veckan, och jag har hur mycket jobb som helst, så fick det bli ”the easy way out” med köpesallad.

.

.

Och vet ni vad, det behöver faktiskt inte vara så märkvärdigt, det blir mysigt ändå. Detta bjöd jag på.

.

Köpt sallad meed fralla
Jordgubbar
Melon i bitar
Köpta jordgubbsbakelser
Kaffe
Bubbelvatten
Liten flaska Champagne

.

.

Det blev några härliga timmar på en brygga nere vid Mälaren. Solen strålade och det var precis spegelblankt när vi kom. Underbart att mysa där med min älskade lilla mamma.

.

.

Psst, min klänning är från Gina Tricot här men köpt förra året. Här är årets variant, exakt samma klänning men annan färg och mönster, och oh så fin den är, måste köpa den tror jag. Eftersom klänningen på bilden är en absolut favorit hos mig. De har förresten maaassor av superfina långa sommarklänningar, ett litet tips bara!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: