Mina midsommarflickor

midsommar 2020

.

.

Hej midsommardagen 2020

.

.

Hoppas ni alla har en riktigt härlig midsommarhelg. Det har vi! Gårdagen började på bästa sätt i stallet med Tilda och Shanaia. Med midsommarkransen och kameran i högsta hugg promenerade vi sakta runt på Näs ägor för att ta några fina bilder på mina älsklingar.

.

.

midsommar 2020-4

.

.

Shanaia är världens snällaste ponny, och att se Tilda utvecklas till en fullfjädrad ryttare på hennes rygg är fantastiskt roligt. Det här är min bästa investering någonsin. Så otroligt mycket kvalitetstid vi får tillsammans nu, Tilda och jag. Det känns särskilt värdefullt i år eftersom jag jobbat ganska mycket den här våren. Som egenföretagare är det så himla lätt att fritid och jobb flyter ihop, och man klämmer in lite jobb både här och där. Men när vi är i stallet, då är det 100% närvaro tillsammans och oftast lämnar vi mobilerna i bilen.

.

.

midsommar 2020-6

.

.

Önskar er en riktigt fin fortsättning på helgen!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: