Sommarens mest använda klänning – endast 149 kr

Annons/reklam för Cellbes

midsommar 2020-11

.

.

Sommarens skönaste plagg!

.

.

Fortsätter det i den här stilen hela sommaren kommer jag väl aldrig ur den här Missoniinspirerade klänningen. Den är suveränt skön att slänga på sig på morgonen och sen, ja… sen blir den kvar på till kvällen liksom, haha!

.

.

midsommar 2020-12

.

.

Ja det är ju inget jag sticker ned på stan i i och för sig, speciellt inte eftersom jag gärna kör ”nedcabbat” (utan bh) i den. Men att bara skrota runt här hemma på tomten passar den utmärkt till, och såklart får den vara på till stranden (med bikini under då alltså).

.

.

Mjukt skönt bomullstyg, bara att skölja upp och hänga ut i vinden vid behov. Torkar på nolltid. Kostar nästintill ingenting, 149 kr, och finns hos Cellbes här. Där finns för övrigt en hel massa liknande plagg, om man blir sugen på en i någon annan färg eller mönster tänker jag.

.

.

Psst! Jag är 172 cm lång och har storlek 38/40 på den här klänningen. Den är ganska generös i storlek vill jag bara informera om.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Tack för tipset! Shoppar hos Cellbes för första gången. Det blev några solklänningar och en bikini😊 Allt hemma på tre dagar, så smidigt!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: