Bättre än inget alls

Skärmavbild 2020-06-23 kl. 09.27.20

.

.

Godmorgon

.

.

Tisdag idag och egentligen skulle min semester börjat idag. Nu går inte det för jag har två  j ä t t e s t o r a  jobb som pågår, och kommer pågå i månader. Dock kommer jag att varva mina dagar med jobb och semester de närmaste 2 veckorna. Vi åker nämligen till Lofsdalen idag. Det stora jobben följer förstås med och här hemma håller bästa Sandra ställningarna med alla stylingar som konstant droppar in. Alltså att den pågående pandemin skulle ha någon negativ effekt på bostadsmarknaden har jag svårt att se, i alla fall här i Västerås, för vi har massor av jobb, mäklarna säljer som aldrig förr och allt vi stylar säljs för långt över utgångspriset (vad funkar bäst? – Teamwork!!!;-) )

.

.

Bättre än inget alls… Hur var det med det då? Jo, som ni märkt haltar bloggen. En mardröm. Bloggmässigt. Jag får bara inte till det och inspirationen lyser med sin frånvaro. Jag gör inget spännande (förutom de två stora jobben som jag inte kan skriva nästan något om), här hemma händer i princip inget och näe, jag vet banne mig inte vad jag skulle kunna hitta på att skriva om… Känner mig som tråkigaste personen i Sverige. .

.

.

Bloggen har gått i stå helt enkelt. Nu råkar ju jag veta att det här händer av och till (även om det verkar vara sjukt segdraget denna gång) och jag vet efter 12 år att blogglusten alltid kommer tillbaka, så att lägga ned är inte ett alternativ. Alternativet får då bli – Bättre än inget alls! Och vad är det då? Jo, snapshots, typ! Dvs, jag bara fotar det jag gör och lägger ut. Inget planerande, inget stylande och redigerande utan bara det som händer i livet rätt och slätt. Kanske funkar det och ni gillar, eller så funkar det inte alls… Ok? Jag testar och ni är bussiga och kommer med feedback! Deal?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Hej, det du skriver om just nu känns så skönt och befriande.
Inte att jag önskar dig bloggtorka men mycket har ställts på ända nu i och med den märkliga tid vi befinner oss i nu. Samtidigt så fortsätter så mycket som vanligt. Här tycker jag att humöret åker jojjo och hemmet ”förfaller” samtidigt som jag har blivit beordrad att jobba hemma. Jag är hemma = finns inte behov/önskan av snofsiga kontorskläder. Jag ser vad som ”borde” göras på hemmaplan men mer än plock och städ finns inte ork till nu.
Därför är det så fint att få lite livstecken från dig och någon sorts uppdatering om att allt fortsätter rulla på även om det är en annorlunda tid.

Gilla

Jag älskar att se ”vanliga”, ärliga och ofixade bilder och inlägg, så som livet faktiskt är! Väldigt befriande och, tycker jag, ett mer djup till personen som skriver än att allt är yta och fixat. För så är ju inte livet alltid, det svänger ju hej vilt och för min del får även bloggen göra det😄

Gilla

Så fin bild på dig! ✨ För mig funkar det med uppdateringar lite då och då, så kör det som passar dig bäst. Ingen stress och press 💕Jag hänger kvar! 🙋🏻‍♀️

Gilla

Hallå!

Jag tycker inte heller att allt behöver vara så fixat o donat alltid. Ibland är vardagsinlägg lika sköna som piffiga inspirerande och stajlade inlägg. Fast förstår om man som bloggare känner en viss press och kanske valt en genre man vill hålla sig till….. fast skit i det 😂… kan va gött att bara vara!

Önskar dig en skön sommar!

// Jaana

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: