Ett stopp innan resan knappt börjat

Annons / Reklam för Cellbes

Skärmavbild 2020-06-23 kl. 14.40.11

Min jättesköna blus kommer från Cellbes här, och har blivit en riktig favorit, tunn och sval och fin färg (mycket ljusare än på bilden är den). Önskar bara att jag hade beställt den här snygga kjolen, den hade varit ett bra alternativ till jeansen idag känner jag 🙂 

.

.

När man passerar Näs Gård på väg till fjällen får man ju bara lov att ta ett extra litet farväl av vår stjärna Shanaia. Tur var det förresten, för vi hade helt glömt att mocka rent i hagen inför vår bortavaro. Vi har en urgullig familj som kommer att ta hand om henne när vi inte kan och så klart vill man inte lämna en bajjig hage till dem.

.

.

Skärmavbild 2020-06-23 kl. 14.33.43

.

.

Nu sitter vi åter i bilen och har nyss passerat Sala. Den nya bilen sköter sig excellent, men vi får väl se hur det känns i rumpan om några timmar. Porschen hade en oslagbar komfort så det är inte superlätt för den här Mitsubishin att charma oss.

.

.

Skärmavbild 2020-06-23 kl. 14.44.45

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: