Jag inreder utomlands och kan inte resa dit…

Skärmavbild 2020-06-24 kl. 09.16.47

.

.

Ser ni, fläckar med snö på fjället framför oss. Och då ska det ändå bli 28 grader varmt här idag och 31 grader imorgon. Det var nästan 40 grader i huset när vi kom igår. Tog några timmar att vädra ur och få ned temperaturen så att det gick att sova. Luftkonditionering blir vår nästa investering här uppe…

.

.

Nu på morgonen är det i alla fall svalt och skönt och jag sitter och jobbar innan familjen vaknar. Ett av de  j ä t t e s t o r a  jobben jag håller på med finns utomlands, och just nu kan jag ju inte åka dit, av förklarliga skäl, så all kommunikation sker via Zoom, telefonsamtal och allra mest Watsapp. Smidigt verktyg. Via det verktyget skickas alla ritningar, moodboards, bilder, filmer, kommentarer, diskussioner etc etc. Fantastiskt hur mycket man faktiskt kan åstadkomma på distans, men som jag önskar att jag kunde resa dit för att se hela huset i verkligheten. Blir naturligtvis något helt annat då. Men men, reseförbud osv kan ju inte vara för evigt, så så småningom kommer den dagen också att komma.

.

.

Skärmavbild 2020-06-24 kl. 09.07.39

.

.

Ha en fin dag så ses vi sen!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Detta hus, denna utsikt och denna inredning! – Inte undra på att världen ropar efter dina tjänster! Bedövande vackert, harmoniskt, stilrent och alldeles underbart! Midsommarfotona på dottern och hästen – de gick inte av för hackor heller! ♥️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: