Inreder kontor till hösten

Inlägget är reklam för AZ Design

Skärmavbild 2020-06-25 kl. 09.23.46

.

.

Godmorgon godmorgon

.

.

Åter en strålande dag i fjällen och jag börjar dagen med jobb innan familjen vaknar. Just nu har jag alltså två stora inredningsuppdrag som löper parallellt med lite mindre uppdrag, och så all styling som är för mäklarna i stan såklart. Jättekul med mycket jobb nu, och skön känsla att veta att det fylls på med jobb till hösten. Ska inreda ett nytt kontor och tankarna har förstås redan börjat snurra. Det är ju så det fungerar med inredningsuppdrag. Mycket av ”uppdraget” sker liksom i huvudet innan det är dags att slå sig ned framför datorn och börja få ned allt på pränt.

.

.

Kontoret som ska inredas i höst ska husera 5 medarbetare initialt, men det ska planeras för och finnas plats för flera till så småningom. Det blir ett öppet kontorslandskap med flexibla lösningar som mobila golvskärmar osv. Här är mina första tankar kring stilen jag tänkt mig. Alla möbler kommer från AZ Design.

.

.

Skärmavbild 2020-06-25 kl. 09.13.43

Ljudabsorberande skrivtavla // golvskärmar till kontor // konferensbord till bästa pris // höj och sänkbara skrivbord // balanspallar i turkost // Bauhausstolar till konferensrummet // ergonomiska kontorsstolar

.

.

Viktigt med det praktiska när man inreder ett kontor. Stolar ska vara ergonomiska och bord likaså. Konferensstolarna här är snygga och fungerar bra för rappa möten, precis så som det ska vara. Långdragna möten är sällan produktiva vet ni… 🙂

.

.

Själv har jag kanske inte den bästa arbetsplatsen just nu om man tänker ergonomi… men jag har banne mig den finaste utsikten!

.

.

Skärmavbild 2020-06-24 kl. 09.07.39 Skärmavbild 2020-06-25 kl. 09.24.23

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: