En dag vid stranden och en härlig middag som väntar

Skärmavbild 2020-06-25 kl. 18.21.36

.

.

Hemma efter en dag vid stranden och på sjön. Det är varmt i vattnet och även badkrukor vågar ta sig ett dopp. Själv är jag absolut inte en sådan. Älskar att bada och har alltid drömt om en egen pool. Nu får jag hålla till godo med de sjöar som finns i närheten av våra hus, dvs Mälaren och Lofssjön.

.

.

Vi hade sjötomt med badbryggor osv vid vårt förra hus, och badade mycket där de somrar då det var varmt. Saknar faktiskt inte alls det huset, men sjön sådär in på knuten skulle det förstås vara mysigt att ha någon gång igen i framtiden. Nu förtiden åker vi alltid ut till min svärfar när vi ska bada. Han har både bryggor, egen sand strand och ett strandhus/gästhus med alla bekvämligheter. Så såklart har vi blivit lite bortskämda med det och väljer det framför andra badställen.

.

.

Skärmavbild 2020-06-25 kl. 18.21.52

.

.

Nu ska jag ta och ta tag i middagen här. Blev så sugen på att laga något riktigt gott så jag köpte en tidning med sommarmat på Ica och letade rätt på några härliga recept. Ugnsbakad torsk, en smarrig risotto med spenat, och grön sparris och hemgjord hollandaisesås blir det. Ska till och med slå till på en efterrätt. Men mer om detta i ett annat inlägg!

,

.

Ha en fin kväll!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Undrar varför din bloggsida tar mycket längre tid att öppna än nästa alla övriga? Kan det vara bilderna som ställer till det?
Hälsar en som kollar in på din blogg varje dag och njuter.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: