Coronasafe utomhusloppisar i sommar

vardagsrummet-2

.

.

Åh vad jag kan sakna att ta en sväng till Läkarmissionen en lördag vid 10.00 när de öppnar. Gissar att de har stängt nu, och oavsett så skulle jag aldrig åka dit ändå. Älskar känslan av att ha gjort ett bra köp. Som den här statyn tex. Nu var det iofs Magnus som köpte den, och så hittade han den i en antikaffär, men oavsett så är det samma känsla.

.

.

Utomhusloppisar tror jag blir stort i sommar. Ni vet, alla som är hemma och har rensat i gömmorna under hela våren. Måste finnas hur mycket fint som helst att sälja runtom i landet. Man är ju helt osugen på att krypa in i en trång liten loppisbutik, men utomhus, absolut! Måste ju gå att göra det ”coronasafe” tänker jag.

.

.

Vad saknar ni i dessa tider? Familj och vänner, såklart, men annat då?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: