Sköna maj välkommen – och oj vad besviken jag blev

Innehåller annonslänkar till pfg och lyko

hangmatta-15

.

.

1 maj idag och oj vad grått och mörkt det är ute. Gör iofs inget för jag har bara hängt inne idag och fotat samarbete, läst lite tidningar och mest bara skrotat runt. Jag ska strax sticka ut och springa och det ska bli riktigt skönt. Sist jag sprang 5 km i Rocklundaspåret sprang jag det snabbaste jag gjort någonsin. När jag hade sprungit 4 km hade jag en snittid på 7 min/km (innehållande 2 långa mördarbackar). Den sista kilometern är det bara utför och platt och jag sprang för glatta livet, säker på att jag skulle förbättra snitt-km-tiden med ganska många sekunder. Jag rasade in i mål ivrig att se tiden och vad upptäcker jag? Jo att telefonen med appen Runkeeper, som jag tar tid med, hade laddat ur! Så jäkla besviken! Det blev alltså inget dokumeenterat personbästa den dagen, blir det det idag kanske?

.

.

hangmatta-14

Halsband med berlock här, armring här och världens bästa concealer här

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: