Bekväma basplagg med rabatt

I annonssamarbete med Hangmatta

hangmatta-21

.

.

Hello there!

.

.

Vi har just kastat oss in i maj månad, min månad (mamma sjöng alltid – När lillan kom till jorden, det var i maj när göken gol… för mig när jag var liten, hehe) och det är dags att visa lite sköna kläder från Hangmatta igen. Jag är så glad för det här samarbetet eftersom jag ääälskar mjuka kläder som döljer mer än de avslöjar. Iofs har jag faktiskt gått ned till min idéalvikt här under våren, men jag har alltid varit lite obekväm i för åtsittande plagg, speciellt till vardags. Till fest kan jag pressa ned mig i lite tightare plagg, men till vardags, och speciellt när jag skrotar runt hemma, vill jag att de ska vara rejält komfortabla, och det är allt från Hangmatta.

.

.

Även denna gång får du 20% rabatt med koden Helena20, tänk så bra!

.

.

hangmatta-22

.

.

Som den här knalligt cerisa långärmade t-shirten (lite kraftigare tyg än t-shirt iofs, men jag vet inte hur jag ska benämna den). Skön till mysbyxor, men slänger man på sig ett par vida kostymbyxor och ett par klackar funkar det till hemmamiddagen också.

.

.

hangmatta-20

.

.

Och apropå myskläder så kan jag verkligen rekommendera de här byxorna. Vida, luftiga och med ett nedvik från midjan som gör att det ser ut som att man har en tröja under ungefär. Resår vid anklarna gör att de inte fladdrar så förfärligt. T-shirt här i supermjuk kvalitet finns i flera färger, det gör såklart det mesta från Hangmatta.

.

.

hangmatta-17

.

.

Hangmatta har också ett gäng basplagg, ni vet linnen, långärmade t-shirts osv. Jag har både den här vita varianten och en svart. Perfekt plagg att ha i garderoben. Vet man inte vad man ska ha på sig kan man alltid slänga på sig en sån tröja och ett par jeans.

.

.

hangmatta

.

.

Sist men inte minst tänkte jag tipsa om det här linnet. Alltså sååå himla bra! Jag har bara ett svart, men kommer beställa hem ett ljusgrått också. Kraftigt skönt tyg med styrsel i och bara 99 kr.

.

Ni vet hur det blir med sådana där tunna sladdriga saker som avslöjar minsta leverfläck under och tappar formen direkt efter första tvätten. I dont like! Men detta är superskönt och ska ni köpa ett enda linne den här sommaren, låt det bli det här, ni kommer inte att ångra er.

.

.

Undrar ni över brallsingarna här? Samma som jag har i svart också. Supersköna och kan tänka mig att de kommer att användas flitigt i sommar. Ännu så länge är de härliga mysbyxor här hemma!

.

.

Det var allt kära vänner och glöm inte att koden Helena20 ger dig 20% rabatt.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: