Tänk att jag gjorde alla de där reportagen en gång i tiden

Skärmavbild 2020-01-18 kl. 18.53.44

.

.

Ny vecka nya möjligheter. Häromdagen slog det mig att det nästa år är hela 10 år sedan jag startade eget. Alltså 10 år, det är ju inte klokt, vart har tiden tagit vägen? Ett helt decennium av trial and error 🙂 Vissa saker har funkat andra har det inte. Vissa saker har också funkat under en tid, för att sedan fasas ut till förmån för annat som funkat bättre. Inredningsreportagen tex. Gjorde ganska många sådana under några år. Det var så roligt och några framsidor på tidningar fick jag också. Kul! Framsidan på Vakre Hjems julnummer 2014 var såklart den roligaste. Den var så fin. Ett norskt hem som jag fotade i januari samma år om jag inte minns fel.

.

.

Skärmavbild 2020-05-04 kl. 12.58.45

.

.

Jag har helt tappat räkningen på hur många reportage det blev, men det var en blandning mellan inredningsreportage och trädgårdsreportage i alla fall. Jag fotade, redigerade och skrev texterna själv. Reste land och rike runt för att fota. Jag hamnade i både Piteå, Helsingborg, Nederländerna, Stockholm, Norge, Karlstad och en massa andra ställen också. Skrev dessutom en himla massa reportage till andra fotografer innan jag upphörde med reportagebiten helt i mitt företag. Det tog mycket tid och var faktiskt inte så lönsamt.

.

.

Nu har jag för första gången på flera år fotat ett inredningsreportage igen… En helt magisk villa här i Västerås. Något helt annorlunda och något som inte liknar något jag sett någon annanstans. Få se vem som vill köpa det. Det blev riktigt fint… (kontakta mig gärna om du som läser är redaktör).

.

.

Skärmavbild 2020-01-18 kl. 19.02.49 Skärmavbild 2020-01-18 kl. 19.15.26 Skärmavbild 2020-01-18 kl. 19.02.27

.

.

Rensade min telefon som var överfull och hittade de här gamla bilderna på lite sånt som jag gjort. Kul att minnas tillbaka. Det var en rolig tid!

.

.

Nog med tillbakablickar. Nu ska jag ta tag i det som jag jobbar med just för stunden.

.

1. Detaljer ska beställas till ett inredningsuppdrag i Västerås.

2. Behöver ringa ned till bygget i Göteborg för att se om de kommit igång med badrummet på ovanvåningen.

3. Bilder från 2 företagsfotograferingar ska redigeras och levereras.

4. Fakturaunderlag ska skickas till min redovisningskonsult.

.

Efter det är det nog slut på den här arbetsdagen.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: