Jag beställde växter på nätet – så smidigt

Innehåller annonslänk till Ellos

blommor

.

.

Egentligen var det inte alls meningen, jag var mest nyfiken på hur det fungerade. Men hur det nu än var så gjorde jag en i alla fall en testbeställning, och ja, det var supersmidigt. Som att beställa typ vad som helst på nätet. Ingen skillnad. Kan ju fundera på vad det var jag trodde skulle vara annorlunda, haha!!

.

.

Här finns hela sortimentet.

.

.

blommor-2 blommor-3

.

.

Bra tips i dessa tider då man vill röra sig runt bland folk så lite som möjligt, tänker jag.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Hejsan!
Gillar din blogg massor. Alltid nått inspirerande att läsa om. Men jag måste faktiskt säga att din reklam för att köpa blommor på ellos är inte ok! Jag tycker att dom kan hålla sig till kläder o inredning! Blommor ska man handla hos lokal blomsterhandlare!
Kram Ewa

Gilla

Hej Ewa och tack för din kommentar. Kul att du uppskattar min blogg!

Angående blommor hos Ellos vill jag bara säga att jag håller med dig i sak. Alltså att blommor ska handlas lokalt hos blomsterhandlare, men… Det förutsätter att det finns lokala blomsterhandlare i närheten, och det gör det inte alltid. Ditt resonemang bygger i princip på att alla bor i städer eller i tätbebyggt område. Jag behöver inte tänka längre än till Lofsdalen, där vi har stuga. Vill man spontanhandla blommor där, då får man köra 7-8 mil till närmsta tätort (om det ens finns någon där, har aldrig sett någon faktiskt).

I dessa tider då de flesta av oss ska hålla oss på avstånd från andra människor och många, de i riskgrupperna, inte ska träffa någon överhuvudtaget, då finns även det att ta hänsyn till. Ditt resonemang bygger på att alla kan besöka butiker fysiskt eller att de har någon som kan göra det åt dem. Så är inte fallet. Många många sitter isolerade i sina hem och kommer inte att på många månader, kanske år, besöka butiker. För dem är möjligheten att handla på nätet toppen! Och vad mig anbelangar, så beställde jag blomman på prov för att se hur det fungerade.

Ha en strålande dag!

Mvh Helena

Gilla

Håller med dig Ewa.
I dessa tider ännu viktigare o supporta
lokala butiker.Jag tar bud hem.Tjejen som äger butiken fotar utbud o jag väljer.Funkar så bra.

Gilla

He Lotta, det var ju en jättefiffig lösning ni fått till med fotning och utkörning. Något för andra att ta efter, tänker jag.

Angående blommor hos Ellos så svarar jag dig på samma sätt som jag svarade Ewa.

Jag håller med dig i sak. Alltså att blommor ska handlas lokalt hos blomsterhandlare, men… Det förutsätter att det finns lokala blomsterhandlare i närheten, och det gör det inte alltid. Ditt resonemang bygger i princip på att alla bor i städer eller i tätbebyggt område. Jag behöver inte tänka längre än till Lofsdalen, där vi har stuga. Vill man spontanhandla blommor där, då får man köra 7-8 mil till närmsta tätort (om det ens finns någon där, har aldrig sett någon faktiskt).

I dessa tider då de flesta av oss ska hålla oss på avstånd från andra människor och många, de i riskgrupperna, inte ska träffa någon överhuvudtaget, då finns även det att ta hänsyn till. Ditt resonemang bygger på att alla kan besöka butiker fysiskt eller att de har någon som kan göra det åt dem. Så är inte fallet. Många många sitter isolerade i sina hem och kommer inte att på många månader, kanske år, besöka butiker. För dem är möjligheten att handla på nätet toppen! Och vad mig anbelangar, så beställde jag blomman på prov för att se hur det fungerade.

Ha en strålande dag!

Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: