Sistaminutendukning till påskmiddagen

dukning påsk

.

.

Godmorgon påskdagen

.

.

I fredags var Lillans storasystrar här och åt påskmiddag med oss. Vi grillade (och smakade min gravade lax till förrätt) så det var inte så jättepåskigt med traditionell påskmat och så, men det var himla gott och mysigt. Tänk den där första grillmiddagen på året, det är något speciellt med den ändå…

.

.

dukning påsk-6

.

.

Jag dukade med vitt, grönt och brunt. Har en ljusgrön linneduk som jag tycker är så fin, så plockade jag vitsippor i trädgården och tog in några grenar som slagit ut lite grand i vårvärmen de senaste dagarna. Björkris funkar inte här eftersom vi har allergiker i familjen men grenar från andra träd och buskar går bra.

.

.

dukning påsk-7

.

.

Försökte mig på att göra kaniner med öron av ägg och servetter, men jag vet inte jag om det blev någon succé, haha! Härligt var det i alla fall med solen och ljuset som sken in genom fönstren nästan hela dagen.

.

.

Önskar er en härlig dag!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: