Härlig dag och något spännande coming up

dukning påsk-4

Soffa från Jotex här adlink (de har många snygga prisvärda soffor btw)

.

.

Gokväll

.

.

Sicken härlig dag! Kickade igång den tillsammans med Magnus på en lång härlig promenad längs vattnet, bort till Steam Hotel och de nya bostadsområden som vuxit upp runt det. Efter det drog jag iväg ut till Gäddeholm för ett spännande möte som jag kommer berätta mer om längre fram. Vet ni att det just i detta nu byggs en sproilans ny handelsträdgård där ute? Alltså sååå himla mysigt och det kommer att bli sååå himla fint, har sett ritningarna! 1 maj ska det vara klart för premiäröppning.

.

.

På vägen hem stannade jag till hos Lillans storasyster. Hon ska renovera badrummet i sin lägenhet och vi tittade på lite olika alternativ tillsammans. Jättefin lägenhet har hon och kanske får vi en kik där när den är klar 🙂

.

.

Nu ska Lillan och jag kika på någon film eller något program tillsammans och så ska vi planera för något  v ä l d i g t   s p ä n n a n d e  som jag ska berätta om för er imorgon. Wiiiie, kan knappt bärga mig!!!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: