Så smart, bekvämt och nästan Bondfilmstjusigt – upp på önskelistan

Innehåller annonslänk

2

Villa del Borgo i Canelli Piemonte Italien

.

.

Att semestra i Italien känns just nu längre bort än någonsin, och ändå kan jag inte låta bli att drömma mig tillbaka till Piemonte och Villa del Borgo. Alltså så otroligt underbart det var där. Kan vara ett av de finaste boutique hotell jag bott på ever. Nåväl… Italien känns långt borta och kan man inte åka till Italien får man ta Italien till Sverige.

.

.

Ända sendan vi var där 2018 har jag drömt om sådana där solsängar med ett litet tak. Jaa men det är ju genialt! Ligga där och sola sin lekamen samtidigt som man skyddar sitt ansikte och kan läsa en bok utan att bli bländad! Och hur snygga är de inte liksom? lite Bondfilm om ni förstår vad jag menar. Ser väldigt tjusigt ut.

.

.

Av en händelse såg jag att de säljer sådana här hos Jotex just nu! Åhhh, vill ha, vill ha! Som sagt, kan man inte ta Helena till Italien får man ta Italien till Helena, eller ja något sådant, ni fattar!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Ja solstolarna med tak är perfekta, har jag bara sett i Italien faktiskt. Vi var i Piemonte i höstas, bodde då i Serralunga d`Alba och vi åkte igenom Canelli vid något tillfälle. Men då visste jag ju inte om det här stället, ser fantastiskt fint ut. (Kollade dina gamla inlägg). Längtan till Italien finns alltid där! Vi har en bokad resa i september, får se hur det blir med den.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: